Zima nas nie zaskoczyła jeszcze, ale my spróbowałyśmy zaskoczyć naszych Czytelników przepisami w najnowszym numerze magazynu Aromat.
Dowiecie się m.in. jak samodzielnie ukisić kapustę, jak zamarynować i upiec mięsa na świąteczny stół, jakie serniki pieką sławni kucharze, skąd się wziął pieczony naleśnik, a także jak smakują Święta w naszych domach albo co przygotować na karnawał. To tylko mała zapowiedź, więcej inspiracji znajdziecie w magazynie:)
Zapraszam do czytania!
https://issuu.com/magazynaromat/docs/aromat_zima_2018
Dowiecie się m.in. jak samodzielnie ukisić kapustę, jak zamarynować i upiec mięsa na świąteczny stół, jakie serniki pieką sławni kucharze, skąd się wziął pieczony naleśnik, a także jak smakują Święta w naszych domach albo co przygotować na karnawał. To tylko mała zapowiedź, więcej inspiracji znajdziecie w magazynie:)
Zapraszam do czytania!
https://issuu.com/magazynaromat/docs/aromat_zima_2018
Koniecznie muszę tego spróbować :)
OdpowiedzUsuń