I choć za oknem lato i temperatury sięgają prawie 30stC, to podświadomie wyłapuję w powietrzu te pierwsze, ledwo uchwytne oznaki jesieni. Kolejny numer Magazynu Aromat to zapowiedź nadchodzącej jesieni - pachnie jabłkami, szeleści kartkami niczym spadające liście. Pełno w nim przepisów na faszerowane warzywa, kasze, przetwory, małe słodkości oraz kilka moich przepisów z ziemniakami w roli głównej.
Znajdziecie tu także kalendarium wydarzeń kulturalno-kulinarnych z naszego regionu na najbliższe 3 miesiące, relację w Pikniku Smakosza, recenzję szaszłykarni Gruzja oraz inne artykuły pełne inspiracji.
Bardzo zachęcam do czytania:)
https://issuu.com/magazynaromat/docs/jesien_2016_e0cd705d099bed
Znajdziecie tu także kalendarium wydarzeń kulturalno-kulinarnych z naszego regionu na najbliższe 3 miesiące, relację w Pikniku Smakosza, recenzję szaszłykarni Gruzja oraz inne artykuły pełne inspiracji.
Bardzo zachęcam do czytania:)
https://issuu.com/magazynaromat/docs/jesien_2016_e0cd705d099bed
Z chęcią spróbowałybyśmy babki ziemniaczanej :D Zawsze nas ciekawiła :D A konfitury z gruszek i truskawek też nigdy nie jadłyśmy <3
OdpowiedzUsuńoj,za dużo pyszności w jednym miejscu:)
OdpowiedzUsuńJesienne smaki <3 Już pobieram i przeglądam :)
OdpowiedzUsuńAż czuć już jesień! :) Magazyn z chęcią bym chwyciła w swoje łapki :) Jeszcze nie miałam okazji go dorwać. Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńwspaniała lektura :)
OdpowiedzUsuń