Czekałam na ten numer już od kilku tygodni, właściwie odkąd piekłam mazurki w połowie lutego:)
Wreszcie jest - wiosenny do niemożności, pełen ciekawych artykułów, wielkanocnych przepisów i niezwykle pięknych zdjęć najnowszy numer Magazynu Aromat.
Zaglądajcie, ściągajcie, czytajcie:)
https://issuu.com/magazynaromat/docs/aromat-wiosna-2016_4acf2c9a77c173
Wreszcie jest - wiosenny do niemożności, pełen ciekawych artykułów, wielkanocnych przepisów i niezwykle pięknych zdjęć najnowszy numer Magazynu Aromat.
Zaglądajcie, ściągajcie, czytajcie:)
https://issuu.com/magazynaromat/docs/aromat-wiosna-2016_4acf2c9a77c173
Totalnie nie znam tego magazynu. Ale już za samą okładkę bym go przygarnęła. Taka pozytywna i wiosenna :) Jak najbardziej na czasie :) Muszę go przejrzeć, dzięki za link :) Pozdrowionka :)
OdpowiedzUsuńzerknij koniecznie, jest co poczytać i ugotować;)
UsuńPiękne, kolorowe torciki tam są :) Ale takiego mazurka z karmelem to by się zjadło, oj tak :D
OdpowiedzUsuńtorciki i do torcików się znajdzie co nieco;)
UsuńPiękne, kolorowe, prawdziwe wiosenne dania. Gratuluję :)
OdpowiedzUsuńOglądanie takich ciast na wieczór to zły pomysł,muszę coś zjeść;)
OdpowiedzUsuńzjeść - i to dobry pomysł;)
UsuńWielkie gratulacje :)) Pyszne słodkości!
OdpowiedzUsuńdziękuję:)
Usuń