poniedziałek, 7 marca 2016

Aromat #4 wiosna 2016

Czekałam na ten numer już od kilku tygodni, właściwie odkąd piekłam mazurki w połowie lutego:)
Wreszcie jest - wiosenny do niemożności, pełen ciekawych artykułów, wielkanocnych przepisów i niezwykle pięknych zdjęć najnowszy numer Magazynu Aromat.
 
Zaglądajcie, ściągajcie, czytajcie:)


https://issuu.com/magazynaromat/docs/aromat-wiosna-2016_4acf2c9a77c173


9 komentarzy:

  1. Totalnie nie znam tego magazynu. Ale już za samą okładkę bym go przygarnęła. Taka pozytywna i wiosenna :) Jak najbardziej na czasie :) Muszę go przejrzeć, dzięki za link :) Pozdrowionka :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Piękne, kolorowe torciki tam są :) Ale takiego mazurka z karmelem to by się zjadło, oj tak :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Piękne, kolorowe, prawdziwe wiosenne dania. Gratuluję :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Oglądanie takich ciast na wieczór to zły pomysł,muszę coś zjeść;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wielkie gratulacje :)) Pyszne słodkości!

    OdpowiedzUsuń

Drukuj